مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

باسلام.
اگه شخص ثالثی اقدام به تصرف عدوانی به یه زمین موروثی تقسیم نشده بین وراث کرده باشه و در حال ساختمان سازی باشه و وراث هم فعلا در دسترس نباشن جز یکی شون. همون یه نفر میتونه دستور موقتو بگیره به تنهایی؟ بخواد شکایت کنه چی حتما باید همه باشن؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شکایت کیفری را میتوانید به تنهایی انجام دهید و در صورت امکان وکیل اختیار کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هر یک از وراث به تنهایی می تواند برای طرح دعوی پیگیری نماید.......... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست لطفاً تماس بگیرید