مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با همسایه

با سلام و خسته نباشید جدیدا متاسفانه همسایه طبقه اول میاد طبقه اخر که ما هستیم برود پشت بام برا پیاده روی و در ساعات های مختلف که میاد و در حین راه رفتن در پشت بام باعث سلب اسایش ما شده است صدای پاهایش میاید پایین و همچنین شروع به موبایل صحبت کردن میکنه که صدایش از طریق کانال کولر پایین میاید در کل ایشون الان باعث مزاحمت ما شده با سر و صدا هایی که راه میندازد خواستم راهنمایی بگیرم که ما چطور ایشون قانع کنیم که پشت بام جای این کارها نیست مگر در مواقع ضروری باید رجوع کرد به بالا مثل درست کردن کولر با تشکر از شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و خسته نباشی چرا پاسخی نمیدهند راهنمایی کنند ما رو چطور قانع کنیم ایشون با و جود کرونا ایشان مکررا رجوع میکند به طبقه ما برا رفتن به پشت بام و سر و صدا هایی که دارد

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

به موجب قانون تملک آپارتمانها استفاده از قسمت های مشاع ساختمان برای همه مالکین مجاز میباشد ولیکن این موضوع تا وقتی هست که موجب ضررو مزاحمت برای سایر مالکین مشاعی و همسایگان نشود .در این خصوص شما میتوانید با طرح شکایت کیفری مناسب (مزاحمت ،سلب آسایش ) از طریق دادسرای محل اقدام نمیاید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هرچند سوال شما حقوقی نیست اما این طور مسایل از طریق مسالمت آمیز حل شوند بهتر است، چون تضمین قانونی خاصی برای جلوگیری از ورود همسایه ها به پشت بام وجود ندارد.