مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت

با سلام من در آپارتمان 50 واحدی ساکن هستم، چند ماه پیش مجموعه استخر جهت بازسازی توسط هیئت مدیره شروع به کار کرد، درختی خشکیده در محوطه استخر بود که حدود 50 سال قدمت داشت، این درخت را قطع کرده اند ، حالا هیئت مدیره اعلام کرده مقصر مدیر مجتمع است ، آیا میتوانند جریمه قطع درخت را از محل شارژ از همه ساکنین دریافت کنند یا خیر ؟ و مقصر چه کسی است ؟

پاسخ ها :

جبران خسارت قطع درخت در آپارتمان پرداخت خسارت در آپارتمان خسارت در آپارتمان شارژ آپارتمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان خسارت