مشاوره حقوقی رایگان - نسق با یک امضا و یک اثر انگشت اعتبار دارد یا خیر؟

با عرض سلام خدمت حقوق دانان عزیز
من مدعی هستم در زمین های کشاورزی متصرف شده حق و حقوقی دارم که از زمان اصلاحات ارضی ضایع شده و کپی نسق از طرف مقابل که خود را به عنوان زارع معرفی کرده دارم که در آن ( قسمت محل امضای متعاملین ) فقط یک اثر انگشت و امضا البته بدون نام که حداقل مشخص شود اثر خریدار است یا فروشنده، وجود دارد.
در صورتی که محل امضای متعاملین باید دو امضا و دو اثر انگشت از طرفین باشد.
از طرفی در قسمت فروشنده فقط نام فروشنده وجود دارد و مشخصات دیگری اعم از ش ش یا صادره و آدرس و ... به هیچ عنوان وجود ندارد.
دفتر خانه صادره تعطیل و مدارک به دفتر خانه دیگری واگذار شده، من این کپی نسق را به دفترخانه مربوطه بردم، اصلا نه پرونده ای مشاهده کردند و نه سیستمی، فقط با یک نگاه در حد زیر پنج ثانیه گفتند مشکلی نداره درسته. در قسمت پایین صفحه نسق محل امضای دفتردار خالیه بدون هیچ مهر و امضایی و فقط بالای صفحه جای مهر است. در بالای صفحه نوشته دفترخانه اسناد رسمی درجه اول شماره 3 و در مهر نوشته شده درجه 3 از لحاظ قانونی این نسق با این مشخصات معتبر است یا خیر؟
متشکرم.

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

مهر و امضاي تاييد شده در دفتر إسناد رسمي معتبره مگراينكه جعلي بودن امضاي صاحب امضا به طرقي اثبات شود