مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مسکن

باسلام. اینجانب دختری هستم مجرد تا بحال ازدواج نکردم. دکه پدرم در کودکی فوت کردند و مادرم 4ماه پیش. من تا قبل از فوت مادرم هم از وضعیت خوبی از نظر مالی برخوردار نبودم و سالها با سختی زندگی را طی کرده ام. اندکی پس انداز داشتم که خرج مراسم کفن و دفن مادرم کردم. دو برادر در زندان دارم. و همه ی مسئولیت زندگی و خرج آنها با من است. جایی صندوقدار هستم و ماهی 500هزار حقوق من است. الان عرض منه حقیر این است که جایی برای زندگی کردن ندارم و 4ماه است که در منزل فامیلها میخابم. آیا اگر تحت پوشش کمیته بروم گشایشی حاصل میشود؟

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام موضوع خواسته مساله حقوقی برای ارائه مشاوره نمی باشد شما می توانیر به کمیته امداد و یا اداره بهزیستی محل مراجعه و در آنجا مشاوره اخذ نمائید