مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت خسارت تصادف توسط مقصر

سلام من تصادف کردم و مقصرم وصاحب خود خودرو رفته از من شاکی شده والان رای دادگاه اومده وخسارت و دیه 65میلیون باید بدهم ولی من توان پرداخت روندارم چون کارگرم چند جای بدنم هم آسیب و پلاتین انداختند. یکی به من گفت اعساریه بزن اگه وقت دارید این اعسار چیست؟ توضیح مختصر بدهید؟ ممنون میشم باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعسار یعنی اینکه شما به جز خورد و خوراک چیز دیگری ندارید که در این صورت با شهود و نیز ارائه حساب‌هایتان و لیست اموال منقول و غیرمنقول در دادگاه حاضر و از این فقر دفاع می‌نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توان پرداخت ندارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با اخذ استشهادی و لیست اموال دادخواست اعسار بدهید.
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید کار شما را انجام می دهند رای دادگاه را باید همراه داشته باشید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اعسار به معنای درخواست اقساطی کردن محکومیت میباشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر رای قطعی شده است هم میتونید تقاضای اعسار کنید دادخواست اعسار ارسال میکنید به شعبه مربوطه یعنی پول ندارم یکجا پرداخت کنم برآن قس بندی کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعسار را ارسال میکنید و دو شاهد هم معرفی میکنید که نشان میده شما پول فعلی ندارید یکجا پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ ‌محکوم به اقساط خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعسار همان پرداخت اقساطی محکوم به است