مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف با ماشین سنگین

با عرض سلام و خسته نباشید دو هفته پیش ماشینم رو یه اتوبوس که جاده یخ زده بود له کرد طبق کروکی پلیس اتوبوس مقصر اعلام شده اما راننده اتوبوس فردی که از لحاظ مالی کم توان و خسارت ماشین من 250میلیون تومان شده و سقف بیمه اتوبوس 20ملیون تومان هست خسارت رو باید از کی بگیرم؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوان شکایت کنید و نسبت به مازاد مبل مبلغ افت قیمت دادخواست بدهید