مشاوره حقوقی رایگان - پیامک یادآوری برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی

سلام بنده عقدی هستم به خاطر کتکی که خوردم از شوهرم به پزشک قانونی رفتم برگه گرفتم ولی شکایت نکردم از آن روز پیامک میاد روگوشی دوتامون من رضایت دادم کتبی شورای حل اختلاف ولی باز هم پیامک میاد برای شوهرم پیامکشون هم این هست آخرین پیام یاداوری سایت الکترونیکی هرروز همین پیامک میاد نمیدونم چرا لغو نمیشود؟ من رضایت دادم که چرا باز پیامک میاد نکند لغو نشده؟در صورتی که پرسیدم گفت نگران نباش

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مشکلی نیست. میتوانید ترتیب اثر ندهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ابلاغیه خود را مشاهده کنید.
از سال ابلاغ جای نگرانی ندارد

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

پیام یادآوری بابت تذکر باز کردن ابلاغیه است، اگر ابلاغیه رو باز کنید دیگه پیامک تکرار نمیشه

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به دفتر خدمات قضایی رجوع نمایید