مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط فرزند پسر

پسریردارم من و مادرش را اذیت و حرف های بی ادبی میزند طوری شده‌ یک فامیلی دیگر در خانه ما نمی آید از ساعت 12سرکار میرود تا ساعت 3 و3 که برمیگرداد تا 7 شب تا6صبح بیدار6میخواب 12ظهر مانبایدحرف بزنیم چی کار بیاد بکنم خودم قلب باز عمل کردم وخانم هم چندروزی دیگرباید عمل کند باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی 123 و سامانه 148صدای مشاور تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا سعی کنید مشکل را از طریق روانشناس، گفتگو و… حل کنید. درصورتیکه حل نشد، میتوانید فرزند را اجبار به زندگی مستقل کنید.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

باید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و از اونها کمک بگیرید، یا از طریق تماس با پلیس صورتجلسه تنظیم کنید و سپس شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مشاوره بروید
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید