مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پارکینگ توسط سازنده

باسلام، من مالک هستم، بعد از تنظیم سند متوجه شدیم که سازنده به صلاحدید خودش پارکینگ ها را تقسیم بندی کرده و با ما هیچ توافقی انجام نداده حتی صورتجلسه تفکیکی هم تنظیم نکرده و الان هم سند ها زده شده و به نام خریداران خودش زده.
_آیا میتوان با اینکه سند ها ثبت شده اند در این باره اقدام کرد و پارکینگ های مد نظر خود را پس گرفت؟
_این کار سازنده جرم محسوب نمیشود؟
در هر صورت ما چطور میتوانیم ضرر خود را جبران کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه در قرارداد منعقده بین طرفین درج شده ملاک عمل است