مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم پارکینگ و انباری در ساختمان

سلام. بر اساس قانون تقسیم پارکینگ و انباری در آپارتمان نوساز بر چه اساسی می باشد آپارتمان در شیراز می باشد و انباری ها و پارکینگ ها هنوز مشخص نشده است ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.
اداره ثبت تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بر اساس نقشه و صورت مجلس تفکیکی می باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

توافق اگر توافق حاصل نشود، قرعه اگر سابقا در قراردادهای پیش خرید قید نشده باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق صورتمجلس تفکیکی و سند. اگر نبود از جهت شمال غربی در جهت عقربه ساعت اولین پارکینک و انباری به بالاترین واحد