مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اعاده حیثیت برای اتهام افترا

باسلام و احترام
کارمندی بودم که به مدت 12 سال در فضای دولتی خدمت کردم، اما متاسفانه به دلیل لجبازی مسئول مربوطه و مکاتباتی که از طرف ایشان با نسبت دادن اتهامات واهی صورت گرفت و برای من سابقه درست شد، نهایتا مجبور به استعفا شدم و موجب آن شد که حراست در استعلامات به صورت دو پهلو پاسخ می دهد و صد در صد مورد تایید قرار نمیگیرم.
به جرم افترا از فرد امضا کننده شکایت کردم.
سوالم این است ایا اگر برای فرد امضا کننده منع تعقیب صادر شود، ایشان میتواند از من شکایت کند؟
چون مدام تهدیدم کرد که به جرم شکایتی که کردم از من شکایت خواهد کرد و اعاده حیثیت کند و میخواست که شکایت را استرداد کنم.

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر شکایت شما مبنایی نداشته باشد و عمدا به قصد هتک حیثیت باشد می تواند اقدام کند