مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری وکیل

سلام خسته نباشید ببخشید من یک وکیل گرفتم برا پرونده چک از کسی داشتم بعد آقای وکیل حکم محکومیت مدنی این آقا گرفتن بعد اون آقا درخواست اعسار داده و جناب وکیل به من گفتن دیگه از این به بعد با من نیست من فقط تا قبل از دادخواست اعسار این آقا با من بود و مبلغ 7300 میلیون تومان از من گرفتن هزینه دادرسی اینا هم از همین 7300 پرداخت کردن خودشون گفتن و مبلغ چک من 50 میلیون بوده و به خاطر این که این آقا زود پول بده با هم به توافق رسیدیم که بشه 40 تومان این پیشنهاد وکیلم بوده که بشه 40 تومان و اون آقا قبول کند که زودتر پول پرداخت کند الان این کار وکیل درسته پرونده هنوز نتیجه نگرفتم بدون اطلاع دادن به من دیگر پیگیری نکردند تا الان خودم باهاشون تماس گرفتم بعد به من گفتن در صورتی که 3یا 4 روز دیگر وقت مونده برای تجدید نظر خواهی اعسار من منتظر بودم وکیل دادخواست تجدید نظر بدهد اما نداد تا خودم تماس گرفتم گفتن دیگه کار من تمام شده باید چی کار کنم؟ با این کاری که وکیل انجام دادند بزرگترین ضربه خوردم من

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکیل وظیفه ای در پیگیری پرونده اعسار ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قبل از واریز وجه باید قرارداد واریز حق الوکاله را توافق و منعقد می‌کردید و در آن به تمام موارد فوق اشاره می‌کردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد شما و وکیل دارد به نظر می‌رسد دعاوی فرعی نیاز به ایجاب قبول و توافق جدید بین شما و وکیل دارد که باید حق الوکاله جدید بپردازید