مشاوره حقوقی رایگان - میزان مجازات

مجرمی که با اسید پاشی 3 بار در طول دو هفته اقدام به تخریب 2 اتومبیل کند و یا بار با چاقو موجب تخریب همان ماشین گردد ایا با سابقه کیفری که مجرم دارد و حتی در دادگاه با وجود ابلاغ واقعی حاضر نشده ایا مجازات سنگینی خواهد داشت؟؟
جرم های مجرم شامل کدام جرایم خواهد شد ( اسید پاشی / چاقو )
میزان حبس چنین مجرمی چند سال خواهد بود به لحاظ قانونی؟؟ البته این را میدانم که میزان حبس دست قاضی است بر اساس آیین دادرسی کیفری میپرسم ممنون از شما استادان بزرگوار

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

جرم ایشون تخریب هستش وچون چند بار انجام شده شامل تعدد جرم میباشد