مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن

سلام، من سال گذشته یه پراید مدل 95 خریدم از نمایشگاه به شرط بدون بدهی با فیشهای واریزی!
الان مبلغ 17500 از واریزیها جعلی هستن، کسی که جعل کرده و به نمایشگاه فروخته رو پیدا کردم و الان زندانه!
ایا میتونم از نمایشگاه یا همان دلال که خریدم طبق قولنامه شکایت کنم که سند رو ازاد کنه یا خیر؟ لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

جاعل از بعد کیفری و حقوقی مسولیت دارد و فروشنده مستقیم به شما و دلال نیز در صورت عدم اطلاع از جعلیت بایستی از عهده خسارات حقوقی بربیاید