مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از عقب

سلام من در لاین دوم در حرکت بودم و ماشین پراید در لاین 1 در حرکت بود یک پژو 405 با سرعت زیاد از پشت سر به ماشین پراید زد و منحرف شد و من با گوشه گلیر راست جلو با گوشه سپر و گلگیر گوشه چپ عقب پژو برخورد کردم افسر اول به من گفت شما مقصر نیستی ولی بعد مدارک من رو هم گرفت ( گواهینامه و کارت ماشین ) و رسید هم به من نداد و بعد پژو و پراید رو به پارکینگ برد و به من گفت تو برو باهات تماس میگیرم بعدا با من تماس گرفت که تو هم ماشینت رو بیار پارکینگ برای کارشناسی کردن

حالا اولا من مقصر هستم در حالی که پژو تجاوز از لاین خود داشته

دوما چرا مدارک من رو توقیف کرده ایا قانونی است

ممنونم

پاسخ ها :

مقصر تصادف از عقب مقصر تصادف تصادف رانندگی