مشاوره حقوقی رایگان - آسیب ملک در اثر ساخت و ساز همسایه

با سلام. چند ماهی است منزل ویلایی کنار مجتمع ما را تخریب کرده و شروع به ساخت آپارتمان کرده اند. در حال حاضر تا طبقه ی چهارم رسیده اند و چیزی که دیده می شود، در حد فاصل بین 2 ساختمان، ظاهرا یونولیت کار گذاشته اند. دیوار مجاور ما که طبقه ی چهارم هستیم ظاهرا ترک خورده... چون شب گذشته تا صبح که بارندگی شدیدی در شهر ما صورت گرفت، ترک مشخص شد و اطراف آن خیس شده و آب زیادی کف منزل ما جمع شده و وسایل چوبی و برقی از جمله تلویزیون و... خیس شده و دچار آسیب شد و ما صبح که بیدار شدیم، متوجه این موضوع شدیم.
14 سال هست در این منزل ساکن هستیم و تا به حال چنین مشکلی نداشتیم.
وضعیت بسیار بدی هست.
آیا ما می توانیم از این شرکت سازنده شکایت کنیم؟
آیا به نتیجه خواهد رسید و محکوم و ملزم به پرداخت خسارت خواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل کنید وپس از انجام کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید