مشاوره حقوقی رایگان - بردن به کمپ ترک اعتیاد

با سلام من برادرم به شدت دچار آسیب اعتياد شیشه و قرص خواب آور است و به شدت از نظر آزار اذیت خانواده رو توی دردسر انداخته هم ترس از امکان آسیب رساندن به فردی همچون همسر سابق او یا کسی دیگری داریم و این که از نظر مالی به شدت دچار مشکل هستیم به ما گفتن برید نامه ببرید دادگاه و معرفی کنند بهزیستی و هزینه هاش یا مقداری از اون رو پرداخت کنند الان هم این که میخوام بدونم این مورد درست است و اینکه ما میترسیم بعد بیرون بیاد به پدر مادر آسیب برساند یعنی از عواقب این کار میترسیم چون مدام تهدید میکند اگر فلان کار کردید من میکشمتون طوری شده که خیلی چیز ها رو یادش میره یا روز هارو قاطی میکند یا کاری میکنه بعد میگه یکی دیگه کرده یک نمونه کار خطرناک اون هم زن خودش رو قبل این که جدا بشن کنار خودش یک جانور میبینه و با لگد به سر او میزنه که خداروشکر زود متوجه میشه زنش هست و ولش میکند و یا قرص میخوره و داد میزنه یا تهدید به کشتن کسی میکند یا این که میرم سراغ زن سابقم فلان کار میکنم و اون باید برگردد دوباره بامن ازدواج کند ما بشدت توی فشاریم و نمیدونیم چکار کنیم اصلا توان پرداخت هزینه هارو هم نداریم. باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله می‌توانید به پلیس اعلام � محل حضور پیدا کرده و ایشان را به کمپ مربوط به بهزیستی انتقال می‌دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد