مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

سلام.یه برادری دارم که اعتیاد داره و خانواده رو خیلی اذیت میکنه و بالای 10 بارم رفته کمپ و تاثیری نداشته میخوام ببینم راهی داره برای فرستادن به زندان تا هزینه کمپ هم ندیم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای حبس شخص ،باید حکم محکومیت شخصی از طریق دادگاه اعلام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید پلیس مواد مخدر را در جریان اقدامات برادر شما که در راستای کشیدن مواد مخدر دارد مطلع کنید تا پلیس با اقدامات پیشگیرانه خود، نسبت به برادر شما اقدامات لازمه را به انجام برساند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر می‌شود شخصی را بدون ارتکاب فعلی حبس نمود می‌توانید ایشان را به منزل راه ندهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
مگر مرتكب جرم مجزايي باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

زندان جای مجرم است یعنی اینکه جرم فرد باید در دادگاه ثابت شود و به حکم دادگاه محکوم به زندان شود و بازداشت یا زندانی کردن افراد بدون حکم دادگاه خلاف قانون است و فرد معتاد را نمیتوان بدون انجام جرمی راهی زندان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر به کمپ ارسال خواهد شد مگر شکایت کیفری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
به صرف آنچه در سوال آمده است اصولا زندان ندارد مگر تحت شرایطی خاص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می رسد تنها راه حل ممکن این است که شما زمانی که برادرتان در حال مصرف مواد است به پلیس 110 اطلاع دهید تا صورت جلسه شود و نسبت به ان اقدامات قضایی لازم انجام شود

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
اعتیاد جرم نیست یه بیماری ...اگر باعث ازار و اذیت میشه بستگی به نوع اتهام میتوانید از طریق دادسرای اقامه دعوی کنزد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در صورت انجام جرم توسط ایشان ، شاکی شوید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

علی الظاهر خیر ولی جهت بررسی بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

با مرکز پلیس هماهنگ بشید ولی باید خودش هم بخواهد ترک کنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به این سبب خیر چنانچه مزاحمت و یا مرتکب جرم دیگری گردد می توانید شکایت نمایید از مشاور و اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اعتیاد به مواد مخدر یک مسأله جدی و پیچیده است که نیاز به رویکردهای تخصصی و درمانی دارد. از طرف دیگر، فرستادن یک فرد به زندان به عنوان راه حل برای درمان اعتیاد، راهکاری نیست که توصیه شود.

در اینجا بهتر است به دنبال روش‌های درمانی و مشاوره‌ای برای برادرتان بگردید. می‌توانید با مراجعه به مراکز درمانی و مشاوره‌ای مربوطه، به دنبال رویکردهای موثر برای درمان اعتیاد برادرتان باشید.

همچنین، می‌توانید با مراجعه به سازمان‌ها و مراکز دولتی و غیردولتی از جمله سازمان‌های بهداشت و درمان، مراکز اعتیاد به مواد مخدر و سایر سازمان‌های مرتبط، به دنبال راهکارها و برنامه‌های درمانی برای برادرتان باشید.

در ضمن، حمایت و توجه به برادرتان نیز می‌تواند در این مسیر مفید واقع شود. با ارائه حمایت و عشق به برادرتان، می‌توانید او را به سمت درمان و بهبودی هدایت کنید.