مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله ملک توسط فروشنده

سلام خسته نباشید ،من حدود 8 ماه پیش یک ملک خریدم ک در رهن مستاجر بود یعنی خونه خالی نبود ،بنگاه دار به من گفت خونه کفپوش سرامیک،زمانی که مستاجر خونه رو تخلیه کرد رفتم کلید بگیرم دیدم کف خونه سیمان به بنگاه دار گفتم گفت من هم اطلاع نداشتم و اینا ،مبایعه نامه رو نگاه کردم داخل مبایعه‌نامه هم نوشته شده کفپوش سرامیک میخواستم ببینم میتونم از فروشنده خسارت بگیرم یا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فریب در معامله ملک توسط فروشنده مطالبه خسارت از فروشنده ملک معامله ملک