مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین منابع طبیعی بدون اطلاع

سلام‌وعرض‌ادب‌پدرم‌اززمان‌خریدتافروش‌هیچ‌اطلاعی‌نسبت‌به‌تصرف‌‌زمین ها توسط‌منابع‌طبیعی‌رونداشته‌‌ به خاطر این‌ که‌قبل‌از مابه‌‌ همین‌طریق‌ خریدو فروش‌ شده‌بودحتی‌پدرهمان‌کسی‌که‌الان‌ادعای‌خسارت‌ از ما کرده‌ زمین‌ همجوار رو ما رو‌ازکسی‌دیگر خریداری‌کرده‌ بود‌ اماالان‌ از پدرم‌3میلیاردخسارت‌ میخواهد. باتشکر لطفا راهنمایی‌ بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش ناواضح است و با این شرایط، امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات اراضی است
باید وضعیت اراضی مشخص گردد که آیا اراضی دارای آثار احیأ و عمران و کشت وجود دارد یا خیر
شما باید حسب مورد دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما هم می‌توانید علیه فروشنده خودداقدام کنید