مشاوره حقوقی رایگان - تعهد از همسر برای ضرب و جرح

سلام خسته نباشید من با همسرم مشکل دارم و مورد ضرب وشتم قرار داده که تمام مراحل دارم طی میکنم رفتم پزشک قانونی وشکایت و.... الان باپدرم صحبت کرده که میاد تعهد میدهد که دیگه دست روی من بلند نکند میخواستم بدونم تعهد تو دادگاه بگیرم بهتر هست یا محضر؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

تعهد فقط جنبه اخلاقی داره و در دادگاه تاثیر خاصی نداره حتی اگر محضری باشه.