مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع زوج از بیماری زوجه

سلام خسته نباشید من سه سال با همسرم دوست بودیم و سال آخر دوستیمون من مبتلا به ام اس شدم و با خودشون دکتر رفتم ما الان عقد کردیم و ایشون همه چی رو میدونند و ام ار ای ،پزشک، همه جا با خودشون رفتم ولی خانوادشون اطلاعی از بیماری من ندارند میخواستم بدونم سالهای اینده ایشون میتونند بزنند زیرش که نمیدونستند و فسخ نکاح کنند و مهریه به من تعلق نگیرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود اطلاع داشتن خیر

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بهتر است مدارک دال بر اطلاع ایشان از بیماری خود جمع آوری کنید