مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من3ماه کامل حامله بودم توی عقدکه فهمیدم حامله ام وهمسرم اصراربه سقط جنین کردمن قبول نکردم خانوادشم نذاشتن وبعدچندماه5ماهگی متوجه رفتارمشکوک همسرم شدم وتوی جیبش عابربانک خانمی دیدم وگفتم مال کیه گف مال دوستمه که بعدیکی دوماه متوجه شدم بادوست دختر پسرعموم درارتباطن تماس وپیامک شماره هاشوتوی گوشی همسرم دیدم وبعدهمسرم اصراربه طلاق من شدمنم مهریه نفقموبه اجراگذاشتم واین اقاهیچ نفقه خانه وسیله ای برای من فراهم نکردوهربار با تهدید و فوش بی احترامی به زنگ وپیامکام بامن برخوردوهنوزکه هنوزهیچ جوابی نیومده من زایمان کردم دخترم6ماهشه واین اقاعدم تمکین میزنه بااینکه مدارک شواهدمن همه هی وحاضروواضح این اقاتوی نظام بودسیستان بخاطرخیانتش به من رسمی نکردن وادعااینکه اونجاس خانه وسایل هم باپیامکی به من زده بودبه دادگاه دادم گفتم مشهدخانه پدریشه وسرکاره واز سرکازش درمشهدمدرک بردم وشاهدچکارکنم زودجواب بیادممنونم راهنمایی کنین درضمن این خانومه وهمسرم هنوزدرارتباطن میتونم شکایت کنم درمجازی ان ومن فقط میدونم چون هربارشماره هاش پیدامیکنم خطاش خاموش میکنه زنیکه شماره جدیدی میگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستند به مدرک ازوی شکایت رابطه نامشروع کنید