مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام 7 سال پیش زمینی خریدم به اسم خانم کردم 4000 متر بو. در قولنامه مربوطه نوشتیم که زمین را بقیمت 500 هزارتومان معامله کردیم در حالیکه پولی رد و بدل نشده بود.بعد یک سال نصف آنرا فروختیم و پول آن را پس از پشت نویسی چک‌ها من گرفتم.حال 50 در صد زمین باقیست بدلایلی میخواهم یک طرفه فسخ کنم هبه را.البته در قولنامه قید نکردیم کلمه هبه را ولی هیچ پولی بین ما رد د بدل نشده هدف از دکر پول قیمت گذاری ملک برای معاملات احتمالی بعدی بو د.الان میتونم نصف مات ه را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
کار دشوار است
اما اقدامات قضایی خود را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیع اتفاق افتاده است و شما بایستی یا صوری این معامله یا نسبت به أخذ ثمن معامله اقدام نمائید.