مشاوره حقوقی رایگان - سوابق کاری

با سلام
از سال 79 در یکی از وزارتخانه های دولتی مشغول بکار هستم که تا سال 85 بصورت پروژه ای اداره ای که در آن مشغول بکار هستم باهام قرارداد منعقد می کرد بدون اینکه بیمه بشم و از سال 85 تا الان بصورت قرارداد معین در همان وزارتخانه مشغول بکار هستم
تامین اجتماعی مراجعه کردم که بصورت خویش فرما بیمه این چند سال رو پرداخت کنم که پاسخ دادن نمی شه آیا راهی هست که بتونم این شش سال رو جزو سوابق کارم بیارم

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام ازطریق اداره کارمحل علیه وزارت خانه اقدام کنید