مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین مسکونی توسط راه و شهرسازی

باسلام و احترام اینجانب یک قطعه زمین در یکی از بخشهای استان ایلام دارم. ابتدای جنگ ارتش بعنوان خبازخانه استفاده کرد ما ه مبخاطر وضعیت جنگی اعتراض نکردیم. تا بیست سال بعد از جنگ. حدودا 28 سال با اعتراض فراوان و نامه به فرماندهی کل قوا بالاخره تخلیه کردند. بعد از محصور نمودن و پیگیری جهت سند رسمی. اداره ثبت اسناد بعد از سه سال دوندگی و امروز و فردا کردن گفت که سند بنام راه و شهرسازی (اراضی موات) صادر شده است این درحالیست که در استعلام اولیه اداره فوق اعلام کرده که جزو تملیک نمیباشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمنا کل زمین 5000 متر بوده که شهرداری و میراث فرهنگی حریم خودشون را کسر کردن 1840 مانده. باتشکر ... خداقوت

پاسخ ها :

جبار بخشیان

جناب آقای جبار بخشیان :

باسلام
اگ سازمان نسبت به زمین موصوف سند مالکیت گرفته میتونید باخواسته ابطال رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری رابر علیه اداره زمین شهری مربوطه طرح دعوی بکنید.. باتشکر