مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام ما هنگام تجدید نظر از ماده 442 بی اطلاع بودیم و در جواب تجدید نظر هم برامون تخفیف ندادن یعنی ما اصلا درخواست تخفیف نکرده بودیم الان که حکم قطعی و جواب تجدید نظر اومده ما میتوانیم از ماده 442 استفاده کنیم یا درخواست تخفیف بدیم ممنون میشم اگه بررسی کنید برای حمل 29 کیلو تریاک 8سال حبس دادند و دفعه اولش هست و سابقه ندارد

پاسخ ها :

تخفیف مجازات حمل مواد مخدر تخفیف مجازات حمل مواد مخدر مواد مخدر