مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از اجرای مهریه

سلام و ادب
من بابت مهریه درخواست کسر از حقوق همسرم را دادم و حقوق ایشان مسدود شده تا مرحله ارسال ابلاغیه برای اداره مربوطه و ارسال نامه برا اداره ثبت اسناد و املاک پیش رفتم و الان بخوام انصراف بدهم اولا از کجا شروع کنم و ثانیا آیا بعد انصراف من خود به خود رفع مسدودی میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به اجرای ثبت مراجعه ودرخواست خود را اعلام کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دادگاه درخواست مطالبه مهریه کنید و اگر زوج مالی دارد که ثبت نشده توقیف معرفی وکنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به یکی از دفاتر پیشخوان مهریه بروید و درخواست انصراف از عملیات اجرایی بدهید برای اینکه سریع تر کار انجام شود حضوری برای رفع انسداد حساب ها مراجعه نمایید به اجراییات ثبت