مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه وجه

با سلام‌ و درود یک سال پیش منزل خودرا برای بازسازی به پیمانکاری سپردم که از بابت آشنایی واعتمادقراردادی ننوشتیم وبرای یک منزل 90متری 700میلیون تومان ایشان ازبنده پول گرفتن که رسیدها موجوده گذشته از اینکه 7ماه کار طول کشید وسرانجام هم خلاصه چندان جالب در نیومد خلاصه بنده درخواست کارشناسی کردم از شورای حل اختلاف که تامین دلیل بگیرم وکارشناس مبلغ 500میلیون تومان برآورد کردن و تامین گرفتم حالا ازشما این سوال را دارم من ازبابت 200میلیون تومان میتونم درخواست مطالبه وجه بدم با اسناد و مدارک و اعسار ازپرداخت هزینه دادرسی بدهم چون واقعا برام هزینه دادرسی پرداختش سنگین میشود؟ ممنون میشم بنده روراهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و تقاصای اعسار از هزینه دادرسی کنید به شرطی که واقعا معسر باشید و الا دادخواست اعسار شما پذیرفته نمی شود و با اطاله دادرسی مواجه می شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید ضمن دادخواست مطالبه وجه بدوٱ رسیدگی به درخواست اعسار از هزینه دادرسی مطرح نمایید و در خصوص مبلغ 200 میلیون تومان مازاد حقی برای شما متصور نیست در صورتی که به نظریه کارشناس اعتراض ننموده باشید