مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد در کلانتری پس از رضایت دادن

سلام و خسته نباشید ببخشید من جایی مشغول به کار بودم و اونجا یه سرقت رخ داده بود و صاحاب کارم مقصر من رو میدونست و از من شکایت کرد ولی داخل کلانتری رضایتش رو گرفتم نوشت و امضا کرد که شکایتی ندارم ولی چند دقیقه بعد بمن گفتن که پروندت بازه و میتونه ازت شکایت کنه در صورتی که کتبی نوشت و امضا کرد. میخواستم بدونم که ایا واقعا بعد از رضایت دادن داخل کلانتری دوباره میتونن شکایت کنن

پاسخ ها :

شکایت پس از رضایت در کلانتری شکایت مجدد پس از رضایت شکایت مجدد رضایت در کلانتری سرقت