مشاوره حقوقی رایگان - مصاحبه استخدامی

با سلام
بنده در آزمون فراگیر استخدامی شرکت کردم و نفر دوم آزمون کتبی شده و به مرحله مصاحبه دعوت شدم و از نفر سوم 3 نمره بیشتر دارم.
نمره مصاحبه شامل رزومه مقالات و مدارک کامپیوتر هست که امتیاز من از رقبا بیشتر است. در جلسه مصاحبه تخصصی به تمامی سوالات پرسیده شده جواب صحیح دادم و جلسه روانشناسی راضی کننده بود.
حال نمیدانم بر چه اساسی به نفر سوم که هم نمره کتبی پایینتر و هم رزومه ضعیفتر داشته نمره مصاحبه تخصصی بالا داده اند که ایشان قبول شوند. ( نفر سوم کارمند قراردادی اداره و از آشنایان مدیر است ).
با توجه به اینکه ایشان حداقل باید 8 نمره مصاحبه تخصصی بیشتر شوند تا از من پیشی بگیرند آیا اگر به دیوان شکایت کنم نتیجه بخش هست؟

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.با پیگیری و شکایت در دیوان عدالت اداری واثبات این قصیه ب نتیحه می رسید.

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.با پیگیری و شکایت در دیوان عدالت اداری واثبات این قصیه ب نتیحه می رسید.