مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز مقعدی

سلام من پسر 18 ساله هستم. من چند باری رابطه مقعدی داشتم . شخصی من رو تهدید کرده و به زور این کار رو با من انجام داده است.
اخرین رابطه هم حدود 20 روز پیش بوده و تجاوز دو نفره بوده. چت های طرف هم که مبنی بر تهدید بوده رو دارم. میخواستم بدونم کاری میتونم بکنم و اینکه در آزمایش برای استخدامی نیروی انتظامی این مورد قابل تشخیص هست یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل تشخیص است
بله میتوانبد تحت عنوان تجاوز به عنف شکایت کنید و به پزشکی قانونی معرفی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان استخدام مقعد معاینه نمی شود.
توجه داشته باشید در خصوص لواط اگر مشخص بشه با رضایت مفعول انجام شده مجازات اعدام تعیین می شود.
بهتر است این کار را ترک کنید و به پزشک روانشناس مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قابل تشخیص است و خیر نمیتوانید در دستگاههای دولتی که آزمایشات پزشکی دارند شرکت کنید قابل تشخیص است و از انها شکلیت کنید در صورت فرض مسأله مجازات اعدام و سلب حیات در انتظار انها میباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر چتها را پاک نکرده ابتدا تامین دلیل کنید و بعد شکایت کنید ولی اگر رضایت داشته باشید مجازات خودتان اعدام میشود مراقب باشید
ممکن است در استخدامی مشخص گردد