مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به پسر تو خواب

سلام وقت بخیر نمیدونم چطوری بگویم راستش من این موضوع تازه فهمیدم هنوزی کسی به من نگفته ولی واقعیتش این هست خیلی دارم اذیت میشم ما دقیقا قبل کرونا شب جمعه قرار شد برویم مشروب خوری و تفریح آخر هفته خلاصه 4 نفر شدیم رفتیم من خوردم خوابم گرفت عجیب گفتم میروم میخوابم خلاصه من خوابیدم اینا از 4 نفر شدن 6 طبق اطلاعاتی که به دست آوردم فیلمم گرفته شده حتی میگن با چاقو زدن تو سرم حتی من شنیدم میگن مقعد خونریزی داشته ولی به خدا به جان مادرم اصلا یک ذره یادم نمیاد از اون شب. بعد این که فهمیدم شب ها نمیتونم بخوابم تمرکز ندارم راه حلی ندارم دارم رد میدم. لطفا اگه راه حلی دارین به من بگید خدایی خیلی غریبم لطفا ابروم رو دارند میبرند آخه ادم اونقدر مریض بعدشم بیهوش کردن 6 نفری ... نمیدونم واقعا خواستم خودکشی کنم گفتم چرا گفتم اون 6 نفرو بکشم ولی نمیشد بازم زندگیم تباه میشد یه راه حل قانونی میخوام دندان شکن لطفا
اینکه بعد این همه مدت متوجه شدم مشکلی ندارد؟ بخدا من فقط به رفیقام اعتماد داشتم
ممنون از این سایت خوبتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر ادعای رفقای شما دروغ است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که این موضوع در هاله‌ای از ابهام است.
ابتدا از طریق پزشک، اطمینان حاصل نمائید و سپس اقدام حقوقی انجام دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدت زمان زیادی از این اتفاق نگذشته حتماً به پزشک مراجعه و معاینه شوید سپس تحت عنوان تجاوز به اون و لواط شکایت کنید از آن افراد تا به پزشکی قانونی معرفی شود و روال کار قانونی را از سر بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فقط نزد مشاور برید تا زندگی دوباره بشما برگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما مدارکی دال بر این اتفاق دارید فوراً شکایت نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام این موضوع به راحتی قابل اثبات نیست چون هم مدرکی ندارید وهم مدت زیادی گذشته است و از طریق پزشکی قانونی هم مشخص نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را به صورت جدی و سریع از طریق پلیس امنیت اخلاقی با بیان اینکه فیلم شما در گوشی و لپ‌تاپ خصوصی افراد مذکور است بیان نموده سریعاً ایشان و لوازم همراه ضبط و موضوع پیگیری می‌شود. البته ناگفته نماند شما که به قول خودتان غریب هستید بین 4 نفر مشروب‌خوار چه می‌کردید؟!!!

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام باتوجه به گذشت زمان امکان اثبات سخت است ولی اگر فیلم داشته باشید میتوانید شکایت لواط نمایید راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک و مستندات و ادله و شواهد کافی اگر داشته باشید میتوانید شکایت کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی سریعا شکایت کنید . از طریق دادگاه کیفری یک