مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل ازدواج قبلی

سلام. من با دختری ازدواج کردم و عقد دائم کردیم. چند ماهی هست که متوجه شدم این دختر قبل از من با یک پسر دیگر عقد دائم داشته و حتی وام ازدواج هم گرفتند ولی بعد یک سال طلاق گرفته و رابطه ای هم نداشتند و باکره هست.
آیا من می‌توانم از خانمم و خانواده او به خاطر این پنهان کاری شکایت کنم و یا فسخ نکاح کنم؟ البته شناسنامه اش هم سفید بود.
ممنونم راهنمایی بکنید خیلی عصبی شدم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط فریب در ازدواج باشد و فسخ نکاح برای دادگاه مهیا باشد مهریه پرداخت نخواهد شد