مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز وجه کلاهبرداری

سلام. کسی دیگر کلاهبرداری کرده اومدن پیش من خرید کردند و کارت من رو پلیس فتا مسدود کرده آیا این کار قانونی است ؟چرا حساب بانکی من مسدود شده است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصولاً در مباحث کلاهبرداری نقل و انتقالات از مبدا تا مقصد مسدود تا موضوع شفاف شود لذا از طریق شعبه دستور توقیف حسابتان، پیگیری فرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصولاً در موضوع کلاهبرداری حساب‌ها از مبدا تا مقصد مسدود می‌شوند لذا به شعبه صدور دستور توقیف حسابتان مراجعه فرمایید

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام باید برید شعبه ای که توقیف کرده و تقاضای رفع مسدودی بدید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

سلام اگر مایل هستید برای پیگیری تماس بگیرید