مشاوره حقوقی رایگان - استاندارد نبودن آسانسور در ساختمان

عرض ادب احترام
من 7ماه هستش داخل یک مجتمع 24واحدی ساکن هستم ما طبقه 2 ساکن هستیم
اداره بیمه آسانسور بیمه نمیکرد برای نداشتن استاندارد قطعات آسانسور و الان آسانسور خاموش کردن و ما باید پیاده تردد کنیم بنده داخل ران پام پلاتین شکسته برام سخت پله
مالک حاضر نمیشود مبلغ قرض الحسنه پرداخت کند که من واحد تحویل بدهم
آسانسور تا عید طول میکشد تعمیرش
من الان هزینه واحد با آسانسور دارم پرداخت میکنم ولی از آسانسور خبری نیست
ممنون میشم راهنمای کنید بنده رو
متشکرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است توافقی عمل کنید اقدام قضایی نتیحه فوری ندارد