مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی به خاطر انحراف تیغه بینی

درود به شما ، من انحراف شدید تیغه بینی دارم و همچنین آلرژی شدید و سینوزیت هم نیز دارم . به نظر شما ممکنه که من از خدمت سربازی معاف بشم ؟ و اینکه آیا ارگانی وجود داره که اونجا از من تست پزشکی بگیرن و بهم اعلام کنند که چند درصد احتمال معافیت برام وجود داره ؟ (لازم به ذکره که من الان 18 سالمه و تقریبا یک سال و نیم معافیت تحصیلی دارم)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی دارد نظر کمیسیون پزشکی ناجا به چه منوال باشد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مشخص نیست کمیسیون پزشکی نظر میدهد