مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد کار معین

سلام. بنده در یک دانشگاه علوم پزشکی بصورت قرارداد کار معین استخدام هستم. حال در آزمون استخدامی همان وزارتخانه ولی در دانشگاه دیگری شرکت کرده و پذیرفته شده ام (بصورت پیمانی). آیا میتوانم از دانشگاه اول فسخ قرارداد بخواهم تا در دانشگاه جدید مشغول به کار شوم؟ با توجه به اینکه استعفا تلقی می شود.

پاسخ ها :

فسخ قرارداد کار معین قرارداد کار معین قرارداد کار فسخ قرارداد