مشاوره حقوقی رایگان - معتبر بودن قولنامه دستی

با عرض سلام
من سال 1401 موتورسیکلتی به دوستم ب صورت قولنامه ای فروختم و تا الان تعویض پلاک نکرده .
دیشب با من تماس گرفتن گفتند که موتور سیکلت سه روزی بود ک جلوی درب منزلشان پارک بوده و پلاک موتور سرقت شده و خودشم تازه متوجه شده ک پلاک سرقت شده.
و امروز باهم رفتیم کلانتری اعلام سرقت پلاک کردیم.

حالا بنظرشما تو این سه روزی ک پلاک سرقت شده اگر جرمی صورت گرفته باشه
به گردن من است یا منی ک موتور رو ب صورت قولنامه دستی به رفیقم فروختم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در ابتدا به گردن شماست مگر خلاف آن را اثبات کنید