مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در صورت دادن چک ثمن معامله

سلام
من در قبال خرید اجناس که برام فاکتور شد مبلغ 44میلیون چک ثبتی تحویل فروشنده دادم و برای دریافت وسایل نرفتم و بهش گفتم اجناس من امانت پیش شما چون مکان ندارم برای نگهداری و قبول کردند.
تاریخ چک دوماهه بود
و فروشنده از دادن اجناس خودداری کردند. من هم چک پاس نکردم
الان دلار 58هزار تومن شده
به فروشنده گفتم چک پاس کن وسایل من رو طبق فاکتور تحویل من بده
اما قبول نمیکند. باید چکار کنم؟
قرارداد هم بین ما نبوده و فقط همون فاکتور و چک ثبتی

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم وجود چک در ید ایشان دلیل بر مدیونیت شما می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد فروشنده را ملزم به تسلیم مبیع نموده و شما نیز باید مبلغ چک را در حسابتان تامین و مسدود نمایید تا فروشنده اقدام به وصول آن نماید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید و مستندات خود شامل فاکتور و چک پرداختی خود را ارائه دهید. ابتدائاً بموجب اظهارنامه به ایشان ابلاغ نمایید و پس از مهلت یک هفته ای اقدام به طرح دعوی نمایید. نیازی به قرارداد ندارید زیرا بیع از عقود تشریفاتی نیست و به صرف ایجاب و قبول واقع میشود. ایشان ملزم به تحویل اجناس خریداری شده هستند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید. البته اگر زمان چک شده او هم می تواند از تحویل اجناس تا پرداخت چک خودداری کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اظهارنامه رسمی دهید بابت تحویل کالا ها شما نیز موظف به پرداخت هستید