مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه معوقه بعد از طلاق

سلام
به علت عدم دریافت نفقه چند ماه پیش طلاق گرفته ام . آیا میتوانم الان نفقه آن ماه ها را از او دریافت کنم و اجرائیه بگیرم یا دیگر نمیتوانم؟؟

برخی می‌گویند چون به دلیل نفقه طلاق گرفته ام دیگر نفقه ای به من تعلق نمیگیرد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کلیه نفقه‌های معوقه در صورت دائم بودن زوجیت شما تا پایان عده حق شماست و قابل وصول مگر اینکه ضمن طلاق نسبت به نفقه زوج را مبرا نموده باشید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. کلیه نفقه های معوقه قابل مطالبه است مگر آنکه ذمه زوج را نسبت به حقوق خود بری کرده باشید که دیگر امکان مطالبه ندارید. حکم طلاق شما باید بررسی شود.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام ,میتوانید نفقه خود را مطالبه کنید مگر اینکه زوج را از پرداخت نفقه مبرا کرده باشید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حقی است که مستقر شده در نتیجه این امکان وجود دارد