مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام وعرض ادب من دوماه پیش به یکی از دوستان 3 میلیون پول قرض دادم با گوشی انتقال دادم و رسید پول رو دارم و حتی از تمام چت هایی که به من داده درخواست پول کرده عکس دارم که به او دادم و الان زیر بار نمیرود و میگه پولی ندادی چگونه میتوانم پول رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام با توجه به رسید پرداخت وجه بایستی در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه بدید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دادخواست مطالله وجه علیه صاحب حسابی که بهش پول انتقال دادین مطرح کنین

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست مطالبه وجه بدین و قبلش اظهارنامه و اسکرین شات پیام ها و واریزی رو ضمیمه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از حساب خود پرینت بگیرید و دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی علیه ایشون مطرح نمائید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق پیامک ها و مستند به آنها درخواست مطالبه وجه بانضمام خسارات دادرسی و تاخیر تادیه را نمایید