مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام خسته نباشی وقتت بخیر
خانمی 35ساله هستم وبا یک خانمی دوست شدم تلفنی واز من دفعه اول 2میلیون پول قرض گرفت یک شماره کارت داد واریز کردم دفعه بعد 3میلیون گرفت و یک شماره کارت دیگر به من داد و واریز کردم و چندروز دیگر گذشت که گفت 3میلیون دیگر به من بده که من تا بیست وچهار ساعته دیگر پول شمارو واریز میکنم ومن ساده 3میلیون واریز کردم به یک شماره کارت دیگر داده بود بیست وچهارساعت گذشت یک ماه گذشت خبری از پول نشد گوشیش هم جواب نمیده رد تماس میدهد و جالب اینجاست که به من گفتن که مشهدی هستن ومن بانک که رفتم پرینت حساب گرفتم گفتن مال کرمانشاه هستند. من باید چکارکنم که پولم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت
و شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مطرح نمایید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

دادخواست مطالبه وجه بدهید و همراه شرح ماوقع پرینت واریز پول به حساب ایشان را واریز کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید.