مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه طلا

باسلام
بنده و همسرم در دوران عقد به سر میبریم به دلیل اختلافات به وجود آمده همسر بنده مهریه و نفقه به اجرا گذاشتن .....
الان بنده بابت طلاهایی که به ایشون هدیه دادم میخواستم طرح دعوا رجوع از هبه کنم ...
سوالم اینه اگه ایشون بگن که طلاها رو فروختن یا دادن به کسی به راحتی قاضی قبول میکند یا برای تغییراتی که برای طلا به وجود امده مدرکی برای اثبات موضوع میخوان از ایشون .

باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عین مال اگر موجود نباشد هبه قابل رجوع نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به اثبات دارد لذا شما اقرار به هبه در مورد طلاها می‌نمایید و رجوع به آن در صورت وجود آن ممکن است، مگر ادعا نمایید که طلاها را به صورت امانت دست وی سپرده بودید و درخواست استرداد آن را نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام جهت استرداد طلا نگویید طلاهای داده شده هبه هست چون اکثر شعبات آن را هبه معوض محسوب و قابلیت استرداد ندارد و دقت کنید جهت امانت به نزد زوجه بوده و هبه نبوده تاقابلیت استرداد داشته باشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر فاکتور ها متعلق به شما باشد می‌توان مسترد کرد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام اگر طلاها به عنوان هبه داده شده باشد و عین آن موجود نباشد، استرداد آن ممکن نیست مگر این که عنوان و اثبات کنید طلاجات به رسم امانت نزد زوجه بوده است.