مشاوره حقوقی رایگان - رد استخدامی در ناجا

من یک سال پلیس افتخاری بودم بعد 4ماه نظر بر این شد که من رو استخدام کنند و من همه کار هام رو کردم بعد 6 ماه به من گفتن که امتیاز نیاوردم و دلیلش رو نگفتن که من بعد چند ماه پیگیری به من گفتن همسرم اعتیاد دارد و در تحقیق این طوری گفته بودن که من کاملا این مسئله رو رد کردم و گفتن اگه واقعا این طوری هست که ثابت کن که من همون روز آزمایش دادم و جواب آزمایش رو براشون بردم که بعد چند ماه پیگیری و خواهش و تمنا قبول کردن دوباره بیان تحقیق که بعد تحقیق حفاظت گفت ما تایید کردم فرستادیم تهران اون ها دوباره رد کردن لطفا کمک کنین من بتونم از خودم دفاع کنم در ضمن من قرار بود خرید خدمت کار کنم رسمی نبود کار من ممنوم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام بعد از رد نهایی توسط ناجا 3 ماه مهلت دارید تا به دیوان عدالت اداری دادخواست داده و از اداره ناجا به دلیل عدم تحقیقات درست شکایت نمایید