مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نیروی انتظامی

سلام. من میخواستم بدونم اگر خانومی در ورزش بکارتش رو از دست بده، گزینش نیرو انتظامی رد میکنه؟ امتیاز جانبازی و ایثارگری هم دارم. ممکن هست به خاطر امتیازم رد نکنن؟ چون در ورزش این طوری شده.

پاسخ ها :

استخدام در نیروی انتظامی در صورت آسیب دیدگی پرده بکارت در اثر ورزش پارگی پرده بکارت در اثر ورزش رد استخدامی در ناجا قوانین استخدامی استخدام فرزند ایثارگر استخدام پرده بکارت