مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع تلفنی

باسلام شوهرم درطول 5سال زندگی مشترک نزد من رابطه تلفنی و پیامک های نامشروع برقرار میکرد و من بخاطر اینکه بی کس بودم تحمل میکردم مدتیست مرا از خانه بیرون کرده ولی کتک نزده آیا من میتوانم بخاطر رابطه نامشروع از او شکایت کیفری کنم سیمکارتش را هم مدتیست عوض کرده آیا باتوجه به اینکه ضرب و شتمی صورت نگرفته فقط شکایت در زمینه رابطه نامشروع تلفنی اثری دارد تا از این طریق او را تحت فشار قرار دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود بدون دلیل جهت وارد آوردن فشار به شوهرتان به وی اتهام رابطه نامشروع وارد ننمائید چونکه موضوع دعوی شما ترک انفاق همسرتان بدلیل اخراج شما از منزل است .

پرسشگر :

باسلام مجدد بقرآن اتهام نیست چون بارها در نزد من با خانم ها از مسائل جنسی حرف میزد ومن پیامک هاشو هم خوندم ولی بعدازبیرون کردن من ازمنزل ازترسش سیمکارت را استفاده نمیکند در قانون آیا این کارمرد در نزد زن خیانت ورابطه نامشروع حساب میشود؟ممنون میشم راهنمایی کنید گفته مهریه هم نمیدم برو طلاق بگیر خودت

یک وکیل

پاسخ دوم : اثبات رابطه نامشروع شوهرتان کار شما نیست و به دلایل قانونی و تبحر وکیل دادگستری در دفاع نیازمند است . چنانچه شوهرتان شما را از منزل اخراج کرده با ارائه دلایل قانونی توصیه می شود شکایت ترک انفاق را در دادسرای محل وقوع جرم مطرح نمائید.