مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام. دایی بنده که 81 سال داشت و در سالمندان به سر میبرد دو ماه مونده به فوتش سند منزل شخصی رو به صورت صلح به برادرم واگذار کرده بود و ما از این موضوع خبر نداشتیم و وارث ایشان تنها مادرم بود و ایشان فرزندی نداشت. آیا میشود سند صلحنامه را باطل کرد و سند منزل دایی به نام مادرم در بیاید. با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابطال سندراازدادگاه بخواهید،ظرافت هایی دردفاع داردکه بایدتوجه شود.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بی جهت وقت و هزینه خود را صرف طرح دعوی واهی و بدون دلیل و مستندات قانونی ننمائید که بی نتیجه است مگر دایی شما در موقع واگذاری ملک خود و تنظیم سند صلحنامه رسمی محجور بوده باشد و لاغیر .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

بله میشود و پاسخ را در ماده 46،47و 48 قانون ثبت میتوان مشاهده نمود