مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

سلام
سال 97 پدربزرگم خونه ای را با عموم با صلح نامه دستی صلح کردن ،و شرط فسخ مادامالعمری در صلح نامه قید شده ،آیا شرط فسخ مادام العمری صحیح می باشد ؟ ایا میشه ورثه پدر بزرگم به ماده 401 استناد کنن و چون شرط فسخ مجهول و مدتش دائم العمره ،صلح نامه را باطل کنن ؟ همچنین جهات اربعه ملک در صلح نامه به اشتباه قید شده و متراژ ملک هم قید نشده، با توجه به این موارد میشه به صلح نامه ایراد گرفت و باطل کرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون در شرط فسخ باید مدت
اعمال فسخ به صورت صحیح ذکر شده باشد ولی
اگر قرارداد به صورت عقد صلح عمری باشد میتواند قرارداد صلح همراه با حق فسخ تا زمان فوت مصالح شرط بشود و با فوت مصالح ، خق فسخ از بین میرود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن صلحنامه بررسی شود و شرایط ضمن عقد ان لحاظ گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صلحنامه می توان چنین شرطی را کرد و شرط و قرارداد درست است که صلح عمری می گویند که در این صورت پدر بزرگ تا زمانی که زنده است می تواند قرارداد را فسخ کند و بعد از فوت امکان فسخ وجود ندارد.
در قرارداد صلح به نظر اگر متراژ و ... به درستی و کامل ذکر نشده باشد به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد همینکه زمین مشخص باشد کافی است.

یک وکیل :

صلح معوض اگر باشد عقد باطل است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در عقود مسامحه ای که قصد طرفین سود و ضرر نیست حق فسخ با مدت نامعلوم ایرادی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این شرطصحیح هست و با این شرط پدر بزرگ تا زمانی که زنده است می تواند قرارداد را فسخ کند و بعد از فوت امکان فسخ وجود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر شماصحیح است ولی محاکم ممکن است این نظر را نپذیرند و موضوع اختلافی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید متن بررسی گردد چنانچه صلح عمری باشد موردی ندارد
مشخص وومعلوم بودن برای طرفین کفایت می کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله قابل ابطال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال دارد
نیازمند برسی مدارک می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات دقیق و راهنمایی بیشتر درخواست مشاوره نمایید